Syrové hrubomleté mražené hovězí maso s chrupavkami.
Složení masa: 100% chrupavčitého hovězího masa z hrdla
Krmné doporučení: V této receptuře převažuje svalovina. Proto při zařazování tohoto masa do jídelníčku dbáme (v čase týdnů) na skladbu „celé zvíře“ (maso, vnitřnosti, kosti, rostlinné složky).
Původ masa: Původ tohoto hovězího masa je Německo. Zvířata převážně z volného chovu s přirozenou výživou na pastvě (tráva, byliny, luční květiny), v zimě pak seno nebo siláž (přirozeně zfermentované rostliny).
Analytické složky a obsahy: Protein 17%, obsah tuku 16%, vlhkost 56%, hrubá vláknina 0%, obsah anorganických
látek 0,9%, vápník 0,04%, fosfor 0,07%
Maso je hrubě namleté na menší kousky o velikosti 1 až 2 cm a vakuově zabalen po 500 gramech ve dvojitých foliových vaničkách rozměrů 18 x 16 x 2,5 centimetrů pro možnost snadnějšího rozdělení.
Žádná laciná plniva
Toto maso neobsahuje separát z kostí, rozemleté kůže, masokostní moučky (ani žádné jiné kafilerní produkty). Neobsahuje rostlinné odpady, sóju, přidané tuky ani žádná jiná laciná plniva.