100% hovězí: maso a živočišné vedlejší produkty (vnitřnosti a kostí), bez přísad.
Suroviny jsou zmrazené v co nejkratším čase při extrémně nízkých teplotách -48 ° C, v destičkách a pak rozřezané na kostičky. Jedná se o nejjemnější typ šokového zmrazování k zachování přírodního charakteru potravin. Všechny složky jsou vyráběny ve vysoké kvalitě a jakosti potravin.
Složení se liší trochu od hodnot, které naleznete v české literatuře o barfování. To je dáno tím, že žádná dodatečná podání rostlinných složek a vlákniny nejsou zapotřebí, protože jsou již v přednatrávené podobě v bachoru a knize. GARF Barf obsahuje podíl asi 41 procent libového masa s asi 9 procent tuku. Drštky, kniha a sléz jsou součástí více jak 35 procent. Podíl kostí je přibližně 9 procent. Zbývajících 15 procent se skládají z různých vnitřností.
Složení: maso z čumáku ,srdce, maso z krku,vemínko,prsní chrupavka, dršťky, tuk, varle, trachea, slezina, ledvina, játra, plíce, zelené dršťky, sléz, kniha
Analytické složky:
Vlhkost: 72%, dusíkatých látek: 16%,
Tuk: 9%, hrubý popel 1,5%, hrubé vlákniny: 1,3%
Složení: Barf menu bez oleje (na základě 100 kg šarže)
Libové maso, včetně tuku: 41%
Drštky, všechny žaludky: 35%
Masité kosti: 9%
Vnitřnosti: 15%
Vápník/fosfor - C / P poměr 1,3
Maso je zabaleno v samouzavíratelném sáčku.